ΥΛΙΚΑ
300 γρ. μαύρες ελιές χωρίς τα κουκούτσια τους
200 γρ. κάπαρη
100 γρ. λευκός τόνος
10 αντσούγιες, σε φιλέτα
2 φλ. ελαιόλαδο
1 κ.γλ. μουστάρδα
1 κοτσανάκι βασιλικού
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
θυμάρι
φύλλα δάφνης
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1.Στο μπλέντερ χτυπάμε τις ελιές, την κάπαρη, τις αντσούγιες, τον τόνο και το σκόρδο.
2. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και το λάδι, και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες επάλειμμα.