ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό(κομματάκια)
1/2 κιλό μοσχάρι
1/2 κιλό κοτόπουλο κομματάκια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πράσινη 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ποτήρι κρασί λευκό
2 ντομάτες κομμένες κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κιλό πατάτες μικρές
2 κουταλίες σούπας φρέσκο βούτυρο
ελάχιστη κανέλα τριμμένη
λίγο γαρύφαλο τριμμένο
αλάτι-πιπέρι
λίγα κλωναράκια δενδρολίβανο
1/2 κουταλάκι γλυκού βασιλικό
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βάζουμε στη γάστρα στο κάτω μέρος τις καθαρισμένες πατάτες και από πάνω το δενδρολίβανο.
Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το βασιλικό.
Κόβουμε τα κρέατα κομματάκια τα ρίχνουμε και αυτά, προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι,το κρασί,την κανέλα, το γαρύφαλο,το βασιλικό και στο τέλος την ντομάτα.
Νερό δεν χρειάζεται.Κλείνουμε την γάστρα ... και σβήστε το μετά απο 3 ώρες.
1 κιλό χοιρινό(κομματάκια)
1/2 κιλό μοσχάρι
1/2 κιλό κοτόπουλο κομματάκια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 πράσινη 1 κίτρινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ποτήρι κρασί λευκό
2 ντομάτες κομμένες κυβάκια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κιλό πατάτες μικρές
2 κουταλίες σούπας φρέσκο βούτυρο
ελάχιστη κανέλα τριμμένη
λίγο γαρύφαλο τριμμένο
αλάτι-πιπέρι
λίγα κλωναράκια δενδρολίβανο
1/2 κουταλάκι γλυκού βασιλικό
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βάζουμε στη γάστρα στο κάτω μέρος τις καθαρισμένες πατάτες και από πάνω το δενδρολίβανο.
Ρίχνουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το βασιλικό.
Κόβουμε τα κρέατα κομματάκια τα ρίχνουμε και αυτά, προσθέτουμε αλάτι-πιπέρι,το κρασί,την κανέλα, το γαρύφαλο,το βασιλικό και στο τέλος την ντομάτα.
Νερό δεν χρειάζεται.Κλείνουμε την γάστρα ... και σβήστε το μετά απο 3 ώρες.