ΥΛΙΚΑ
10 πιπεριές
300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
5 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Λιώνουμε την φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι , την ρίγανη και το πιπέρι.
Κόβουμε το πάνω μέρος απο τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά.
Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε.
Αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο ελαιόλαδο και και ψήνουμε στο γκρίλ μέχρι να λιώσει το τυρί τους.
10 πιπεριές
300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη
5 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο πιπέρι
λίγη ρίγανη
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Λιώνουμε την φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι , την ρίγανη και το πιπέρι.
Κόβουμε το πάνω μέρος απο τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά.
Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε.
Αλείφουμε την επιφάνειά τους με λίγο ελαιόλαδο και και ψήνουμε στο γκρίλ μέχρι να λιώσει το τυρί τους.