ΥΛΙΚΑ
350 ΓΡ ΓΑΛΑ
8 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
150 ΓΡ ΝΕΡΟ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ
20ΓΡ ΑΛΑΤΙ
1 ΑΥΓΟ
70ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
10 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥNΤΕΡ 70 ΓΡ.ΒΟΥΤΗΡΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
2. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥNΤΕΡ
3. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ
4. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΑΥΓΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ .
5. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
6. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΖΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ
7. ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ .
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ..
8. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ...
350 ΓΡ ΓΑΛΑ
8 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
150 ΓΡ ΝΕΡΟ
2 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ
20ΓΡ ΑΛΑΤΙ
1 ΑΥΓΟ
70ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
10 ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥNΤΕΡ 70 ΓΡ.ΒΟΥΤΗΡΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
2. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥNΤΕΡ
3. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ
4. ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ,ΤΟ ΑΥΓΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ .
5. ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
6. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΖΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ
7. ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ .
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ..
8. ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΟΥΝ...