ΥΛΙΚΑ
2 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
2 κουταλάκια κανέλα σε σκόνη
250 γρ. βούτυρο
1/2 κούπα ζάχαρη μαύρη
1/2 κούπα ζάχαρη άσπρη
1 κουταλάκι αλάτι
2 αυγά
1 βανίλια
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε το μίγμα για λίγο ακόμα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ, την βανίλια, το αλάτι και το κακάο.
Ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια κανέλας και τα πατάμε απο πάνω για να γίνουν πλατιά.
Τρυπάμε τα μπισκότα σε διάφορα σημεία και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.
2 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
2 κουταλάκια κανέλα σε σκόνη
250 γρ. βούτυρο
1/2 κούπα ζάχαρη μαύρη
1/2 κούπα ζάχαρη άσπρη
1 κουταλάκι αλάτι
2 αυγά
1 βανίλια
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Στο μπολ του μίξερ, χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε το μίγμα για λίγο ακόμα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπείκιν πάουντερ, την βανίλια, το αλάτι και το κακάο.
Ανακατεύουμε ελαφρά όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί.Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια κανέλας και τα πατάμε απο πάνω για να γίνουν πλατιά.
Τρυπάμε τα μπισκότα σε διάφορα σημεία και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.