ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φασολάκια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
5 πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
αλάτι
πιπέρι
4 ντομάτες μικρές χτυπημένες στο μπλέντερ
½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ κούπα λάδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καταρχήν καθαρίζουμε τα φασολάκια και αφαιρούμε τις κλωστές. Τα ξεπλένουμε καλά.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε για λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο . Προσθέτουμε τις ντομάτες και βράζουμε για λίγο. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια, τις πατάτες , τον μαιντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε το φαγητό μας καλά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και οι πατάτες.
1 κιλό φασολάκια
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
5 πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
αλάτι
πιπέρι
4 ντομάτες μικρές χτυπημένες στο μπλέντερ
½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ κούπα λάδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καταρχήν καθαρίζουμε τα φασολάκια και αφαιρούμε τις κλωστές. Τα ξεπλένουμε καλά.
Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε για λίγο το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο . Προσθέτουμε τις ντομάτες και βράζουμε για λίγο. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα φασολάκια, τις πατάτες , τον μαιντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε το φαγητό μας καλά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα φασολάκια και οι πατάτες.