ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 κούπα φουντούκια χοντροκομμένα
2 κούπες ζάχαρη άχνη
4 κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 αυγό
1 κούπα βούτυρο
1 κούπα κακάο
1/2 κούπα γάλα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καταρχήν σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε μικρά ασσύμετρα κομμάτια.
Τα ραντίζουμε με το γάλα και το κονιάκ.
Κοσκινίζουμε το κακάο και την ζάχαρη.
Χτυπάμε στο μίξερ το κακάο , την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να ενοποιηθούν. Στο τέλος προσθέτουμε και το αυγό.
Προσθέτουμε στο μπόλ με τα μπισκότα το μίγμα της σοκολάτας και τα φουντούκια.
Ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε το μίγμα σε αντικολλητικό χαρτί και τυλίγουμε σε ένα ρολό.
Βάζουμε το μωσαικό στην κατάψυξη, όπου και το διατηρούμε πρίν το σερβίρισμα.
500 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 κούπα φουντούκια χοντροκομμένα
2 κούπες ζάχαρη άχνη
4 κουταλιές της σούπας κονιάκ
1 αυγό
1 κούπα βούτυρο
1 κούπα κακάο
1/2 κούπα γάλα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καταρχήν σε ένα μπολ σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα σε μικρά ασσύμετρα κομμάτια.
Τα ραντίζουμε με το γάλα και το κονιάκ.
Κοσκινίζουμε το κακάο και την ζάχαρη.
Χτυπάμε στο μίξερ το κακάο , την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να ενοποιηθούν. Στο τέλος προσθέτουμε και το αυγό.
Προσθέτουμε στο μπόλ με τα μπισκότα το μίγμα της σοκολάτας και τα φουντούκια.
Ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε το μίγμα σε αντικολλητικό χαρτί και τυλίγουμε σε ένα ρολό.
Βάζουμε το μωσαικό στην κατάψυξη, όπου και το διατηρούμε πρίν το σερβίρισμα.