ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 αυγό
1 μικρο τριμμενο κρεμμυδι
1/2 ποτήρι γαλα φρεσκο
1 ποτηρακι του κρασιου κρασι κοκκινο ξηρο
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος μαιντανός
1/2 ποτήρι τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλια της σουπας ριγανη τριμμενη
1 κουταλακι του γλυκου πιπερι
1 ποτηρακι του κρασιου ελαιολαδο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
αναμιγνύουμε ολα τα υλικα και ζυμωνουμε.... πλαθουμε τα μπιφτεκια , τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψι και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτα
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 αυγό
1 μικρο τριμμενο κρεμμυδι
1/2 ποτήρι γαλα φρεσκο
1 ποτηρακι του κρασιου κρασι κοκκινο ξηρο
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος μαιντανός
1/2 ποτήρι τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλια της σουπας ριγανη τριμμενη
1 κουταλακι του γλυκου πιπερι
1 ποτηρακι του κρασιου ελαιολαδο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
αναμιγνύουμε ολα τα υλικα και ζυμωνουμε.... πλαθουμε τα μπιφτεκια , τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψι και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτα