ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 φλιτζάνια γάλα
2 αυγά
200 γρ. φέτα τριμμένη
λίγο ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
λίγο πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι ανάλογα με την προτίμησή μας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, και τοποθετούμε για λίγο το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε.
Βγάζουμε το ταψί απο τον φούρνο και το λαδώνουμε. Προσθέτουμε τον χυλό και πασπαλίζουμε με την ρίγανη και την φέτα.
Βάζουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
2 φλιτζάνια αλεύρι
2 φλιτζάνια γάλα
2 αυγά
200 γρ. φέτα τριμμένη
λίγο ελαιόλαδο
λίγη ρίγανη
λίγο πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, το γάλα και το αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι ανάλογα με την προτίμησή μας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, και τοποθετούμε για λίγο το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε.
Βγάζουμε το ταψί απο τον φούρνο και το λαδώνουμε. Προσθέτουμε τον χυλό και πασπαλίζουμε με την ρίγανη και την φέτα.
Βάζουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.