ΥΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Περνάμε απ' τον τρίφτη τα κρεμμύδια, τα καρότα και το λάχανο και κόβουμε τη
πιπεριά σε μικρούς κύβους. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα περιχύνουμε με τη
σόγια, ανακατεύοντας πάλι. Τα τσιγαρίζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Τυλίγουμε τα ρολά χρησιμοποιώντας τα φύλλα κρούστας και τηγανίζουμε για λίγο
σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά. Τα ακουμπάμε σε απορροφητικό
χαρτί.
Για τη σάλτσα : βάζουμε να βράσουν όλα τα υλικά για λίγο σε ένα κατσαρολάκι.
Αν δεν βάλουμε κορν φλάουερ, την αφήνουμε αρκετές ώρες στο ψυγείο πριν
σερβίρουμε.
- 2 πακέτα φύλλα κρούστας (περισσεύουν μερικά)
- 3 κρεμμύδια ξερά
- 2 καρότα
- 1 πράσινη πιπεριά
- μισό μικρό λάχανο
- προαιρετικά :100 - 200 γρ. αρακά
- προαιρετικά : 3/4 φλ. φύτρες φασολιών
- 3 κ.σ. σόγια
- 1 φλ. καφέ ξύδι
- 1 φλ.κ. ζάχαρη
- 1 φλ.κ. χυμό ντομάτας
- 3/4 φλ.κ. χυμό ανανά
- 3/4 φλ.κ. πορτοκαλάδα
- 1 κ.γ. σόγια
- 1 κ.σ. αλάτι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ