ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150 γρ. ψηφίδα σοκολάτας
100 γρ. ζάχαρη μαύρη
150 γρ. βούτυρο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Στο μπόλ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη και χτυπάμε καλά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μπόλ του μίξερ. Συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε τις ψηφίδες σοκολάτας στο μίγμα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σκεπάζουμε την ζύμη με μια μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
Βγάζουμε την ζύμη απο το ψυγείο και πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια.
Τα πιέζουμε ώστε να γίνουν επίπεδα.
Στρώνουμε μία λαδόκολα σε ένα μεγάλο ταψί και τοποθετούμε τα μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.
Βγάζουμε τα μπισκότα σοκολάτας απο τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
150 γρ. ψηφίδα σοκολάτας
100 γρ. ζάχαρη μαύρη
150 γρ. βούτυρο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Στο μπόλ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη και χτυπάμε καλά.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μπόλ του μίξερ. Συνεχίζουμε το χτύπημα.
Ρίχνουμε τις ψηφίδες σοκολάτας στο μίγμα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σκεπάζουμε την ζύμη με μια μεμβράνη και την τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
Βγάζουμε την ζύμη απο το ψυγείο και πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια.
Τα πιέζουμε ώστε να γίνουν επίπεδα.
Στρώνουμε μία λαδόκολα σε ένα μεγάλο ταψί και τοποθετούμε τα μπισκότα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα μπισκότα.
Βγάζουμε τα μπισκότα σοκολάτας απο τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.