ΥΛΙΚΑ
100 γρ. ταραμά άσπρο
1 κούπα λάδι
7 φέτες ψωμί ξερό χωρίς την κόρα
1/3 κούπας χυμό λεμόνι
2 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Μουσκεύουμε το ψωμί σε λίγο νερό μέχρι να μουλιάσει. Το στίβουμε μέσα στις παλάμες μας.
Βάζουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και το μισό λάδι στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να ενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το ψωμί λίγο λίγο και το υπόλοιπο λάδι.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα.
100 γρ. ταραμά άσπρο
1 κούπα λάδι
7 φέτες ψωμί ξερό χωρίς την κόρα
1/3 κούπας χυμό λεμόνι
2 κουταλιές τριμμένο κρεμμύδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Μουσκεύουμε το ψωμί σε λίγο νερό μέχρι να μουλιάσει. Το στίβουμε μέσα στις παλάμες μας.
Βάζουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και το μισό λάδι στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να ενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το ψωμί λίγο λίγο και το υπόλοιπο λάδι.
Στην συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα.