ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μελιτζάνες
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1/4 της κούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε τις μελιτζάνες καλά και τις σκουπίζουμε.
Τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο μάτι της κουζίνας απο όλες τις μεριές.
Οι μελιτζάνες θα καούν εξωτερικά.
Μόλις ψηθούν τις βουτάμε αμέσως σε κρύο νερό και τις καθαρίζουμε. Αυτο το κάνουμε για να μην μαυρίσουν .
Τις αφήνουμε για λίγη ώρα να στραγγίξουν καλά.
Τις κόβουμε σε μικρα κομμάτια και τις βάζουμε στο μίξερ για να τις χτυπήσουμε μαζί με το σκόρδο και πολύ λίγο αλάτι.
Στην συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι ,
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενοποιηθεί το λάδι με τα υπόλοιπα υλικά.
1 κιλό μελιτζάνες
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1/4 της κούπας ελαιόλαδο
λίγο αλάτι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε τις μελιτζάνες καλά και τις σκουπίζουμε.
Τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο μάτι της κουζίνας απο όλες τις μεριές.
Οι μελιτζάνες θα καούν εξωτερικά.
Μόλις ψηθούν τις βουτάμε αμέσως σε κρύο νερό και τις καθαρίζουμε. Αυτο το κάνουμε για να μην μαυρίσουν .
Τις αφήνουμε για λίγη ώρα να στραγγίξουν καλά.
Τις κόβουμε σε μικρα κομμάτια και τις βάζουμε στο μίξερ για να τις χτυπήσουμε μαζί με το σκόρδο και πολύ λίγο αλάτι.
Στην συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι ,
Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενοποιηθεί το λάδι με τα υπόλοιπα υλικά.