ΥΛΙΚΑ
550 γρ. ψαρονέφρι, κομμένο σε μικρές μπουκιές
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 σκ. σκόρδο, πολτοποιήμενο
1 μεγάλη ψιλοκομμένη κόκκινη πιπέρια φλωρίνης
1 μεγάλο καρότο σε ροδέλες
1 κ.γλ. σκόνη τζίντζερ
1/5 κ.γλ. γλυκιά πάπρικα
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
2 κ.σ. μέλι
3 κ.σ. μπαλσάμικο
3 κ.σ. γούστερσος
Αλάτι - πιπέρι
5 κ.σ. λάδι
1 κούπα ζωμό βοδινού
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Αρχικά, σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Έπειτα, ρίχνουμε τις πιπερίες, τα καρότα, το τζίντζερ και την πάπρικα,
σοτάρουμε για λίγο.
Ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε κάλα για 5-6 λέπτα περίπου, σε μέτρια
φωτία.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμισθεί, για 5-7 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το ζωμό, το μέλι, το μπαλσάμικο, τη γούστερσος, αλατοπιπερώνουμε
και ψήνουμε για μιση ωρίτσα περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι και πράσινη σαλάτα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ