ΥΛΙΚΑ
1 μαρούλι
1 κονσέρβα τόνου
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1/2 ξερό κρεμμύδι
1 ντομάτα
1/2 αγγούρι
5 ελιές
1/4 της κούπας μαγιονέζα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε καλά το μαρούλι με νερό και ξύδι. Το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει.
Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ ψιλοκόβουμε το μαρούλι.
Στραγγίζουμε τον τόνο απο το νερό ή το λάδι(ανάλογα την κονσέρβα που έχουμε αγοράσει) και το προσθέτουμε στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια , την ντομάτα και το αγγούρι και τα βάζουμε στο μπολ.
Στο τέλος ρίχνουμε τισ ελιές και την μαγιονέζα.
1 μαρούλι
1 κονσέρβα τόνου
1 φρέσκο κρεμμυδάκι
1/2 ξερό κρεμμύδι
1 ντομάτα
1/2 αγγούρι
5 ελιές
1/4 της κούπας μαγιονέζα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε καλά το μαρούλι με νερό και ξύδι. Το αφήνουμε για λίγο να στραγγίξει.
Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ ψιλοκόβουμε το μαρούλι.
Στραγγίζουμε τον τόνο απο το νερό ή το λάδι(ανάλογα την κονσέρβα που έχουμε αγοράσει) και το προσθέτουμε στο μπολ.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια , την ντομάτα και το αγγούρι και τα βάζουμε στο μπολ.
Στο τέλος ρίχνουμε τισ ελιές και την μαγιονέζα.