ΥΛΙΚΑ
4 κούπες (450γρ) αλεύρι για κάθε χρήση
2 κ.γ. αλάτι
2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα με 1/3 φλιτζανιού (75ml) νερό
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι σ΄ένα μπωλ.
Κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο και ρίχνουμε το μίγμα των αυγών.
Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά μας ή μια σπάτουλα, ανακατεύουμε έως ότου όλα
ενσωματωθούν μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μπωλ.
Μεταφέρουμε την ζύμη στον πάγκο μας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και
ζυμώνουμε για 10' λεπτά μέχρι η ζύμη να είναι μαλακή και ελλαστική.
Τέλος πλάθουμε και ανοίγουμε την ζύμη σε σχήμα που μας βολεύει και γεμίζουμε
με υλικά που θέλουμε.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει σε καυτό λάδι.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι σ΄ένα μπωλ.