ΥΛΙΚΑ
500γρ μακαρονια
2 φιλετα στηθος κοτοπουλο
3 πράσα
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
400 γρ τυρι κρεμα
2 αυγά
λιγο μοσχοκαρυδο
3/4 φλιτζανιού λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
λιγο γαλα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ.(ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ). ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ, ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥς 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ
500γρ μακαρονια
2 φιλετα στηθος κοτοπουλο
3 πράσα
1/3 φλιτζάνι ελαιόλαδο
400 γρ τυρι κρεμα
2 αυγά
λιγο μοσχοκαρυδο
3/4 φλιτζανιού λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
λιγο γαλα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΨΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ. ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ. ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ.(ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ). ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΕΞ, ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ. ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥς 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ