ΥΛΙΚΑ
2 κούπες μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
100 γρ. κάπαρη
4 κουταλιές της σούπας μαυροδάφνη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Η πάστα ελιάς συνοδεύει κάθε τραπέζι σαν ορεκτικό. Σερβίρεται σκέτο και συνοδεύεται απο ψωμάκι, κριτσίνια, κρακεράκια κτλ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Αφαιρούμε όλα τα κουκούτσια απο τις ελιές... Επιπλέον στραγγίζουμε την κάπαρη απο το νερό της.
Στο μπόλ του μίξερ, βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για πολύ λίγο μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Η πάστα ελιάς σερβίρεται σε πολύ μικρά μπολάκια συνοδευόμενη απο οποιοδήποτε είδος ψωμιού ή κριτσινιού.
2 κούπες μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
100 γρ. κάπαρη
4 κουταλιές της σούπας μαυροδάφνη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
Η πάστα ελιάς συνοδεύει κάθε τραπέζι σαν ορεκτικό. Σερβίρεται σκέτο και συνοδεύεται απο ψωμάκι, κριτσίνια, κρακεράκια κτλ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Αφαιρούμε όλα τα κουκούτσια απο τις ελιές... Επιπλέον στραγγίζουμε την κάπαρη απο το νερό της.
Στο μπόλ του μίξερ, βάζουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε για πολύ λίγο μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε. Η πάστα ελιάς σερβίρεται σε πολύ μικρά μπολάκια συνοδευόμενη απο οποιοδήποτε είδος ψωμιού ή κριτσινιού.