ΥΛΙΚΑ
1 αγγούρι
1 κρεμμύδι
3 ντομάτες
1 πιπεριά πράσινη
ρίγανη
100 γρ
φέτα
10 ελιές
ελαιόλαδο
2 κουταλιές κάπαρη
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια , το αγγούρι σε ροδέλες, και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Το ίδιο κάνουμε και με την πιπεριά.
Σε ένα πορσελάνινο μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα, το αγγούρι, το κρεμμύδι, την πιπεριά, τις ελιές και την κάπαρη.
Προσθέτουμε ένα μεγάλο κομμάτι φέτα, πασπαλίζουμε με ρίγανη και τέλος περιχύνουμε ελαιόλαδο.
1 αγγούρι
1 κρεμμύδι
3 ντομάτες
1 πιπεριά πράσινη
ρίγανη
100 γρ
φέτα
10 ελιές
ελαιόλαδο
2 κουταλιές κάπαρη
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια , το αγγούρι σε ροδέλες, και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Το ίδιο κάνουμε και με την πιπεριά.
Σε ένα πορσελάνινο μπολ ανακατεύουμε την ντομάτα, το αγγούρι, το κρεμμύδι, την πιπεριά, τις ελιές και την κάπαρη.
Προσθέτουμε ένα μεγάλο κομμάτι φέτα, πασπαλίζουμε με ρίγανη και τέλος περιχύνουμε ελαιόλαδο.