ΥΛΙΚΑ
2 κ.σούπας καλαμποκέλαιο
1 κ.σ τριμμένη ρίζα τζίντζερ
100 γρ φιλέτο κοτόπουλο
1 κ.σ. ρυζόκρασο
1 ψιλοκομμένη πράσινη καυτερή πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 μεγάλο μάνγκο, ξεφλουδισμένο κ αλεσμένο
150ml χυμό ανανά
μαύρο πιπέρι
1/2 μάνγκο κομμένο σε φέτες
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Ζεσταίνετε το wok (ή τηγάνι) σε υψηλή φωτιά και προσθέστε το καλαμποκέλαιο.
Προσθέστε το τζίντερ και σωτάρετε για λίγο.
Προσθέστε το κοτόπουλο και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε το ρυζόκρασο και συνέχιζετε το ανακάτεμα συνεχόμενα.
Προσθέστε τις πιπεριές και σωτάρετε για 1 λεπτό.
Συνεχίζουμε με τον πουρέ μάνγκο και τον χυμό ανανά, καθώς κ το
πιπέρι.Αφήνουμε να βράσει για 1 λεπτό.
Τέλος, προσθέτουμε με το φρέσκο μάνγκο και σωτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ