ΥΛΙΚΑ
1 κιλό πατάτες
χυμό από 2 λεμόνια
1/2 φλιτζανι ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες.
Τις βάζουμε σε ένα πυρεξ και ρίχουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι το λάδι, το λεμόνι, την ρίγανη και το νερό.
Ανακατεύουμε τις πατάτες να πάνε παντού όλα τα υλικά.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα μέχρι να ψηθούν μέσα και να ροδίσουν. Αν χρειαστεί κατα το ψήσιμο προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα για να μην ξεραθούν.
1 κιλό πατάτες
χυμό από 2 λεμόνια
1/2 φλιτζανι ελαιόλαδο
1 ποτήρι νερό
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες.
Τις βάζουμε σε ένα πυρεξ και ρίχουμε λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι το λάδι, το λεμόνι, την ρίγανη και το νερό.
Ανακατεύουμε τις πατάτες να πάνε παντού όλα τα υλικά.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα μέχρι να ψηθούν μέσα και να ροδίσουν. Αν χρειαστεί κατα το ψήσιμο προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα για να μην ξεραθούν.