ΥΛΙΚΑ
5 κούπες γάλα
7 κουταλιές βούτυρο
7 κουταλιές αλεύρι κοσκινισμένο
2 κουταλάκια αλάτι
2 κουταλάκια μοσχοκάρυδο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά-σιγά το κοσκινισμένο αλεύρι με προσοχή για να μην σβωλιάσει.
Έπειτα ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύουμε καλά χρησιμοποιώντας τον αναδευτήρα των αυγών, μέχρι να πήξει η κρέμα.
Ρίχουμε δύο κουταλάκια μοσχοκάρυδο και 2 κουταλάκια αλάτι και ανακατεύουμε.
5 κούπες γάλα
7 κουταλιές βούτυρο
7 κουταλιές αλεύρι κοσκινισμένο
2 κουταλάκια αλάτι
2 κουταλάκια μοσχοκάρυδο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε σιγά-σιγά το κοσκινισμένο αλεύρι με προσοχή για να μην σβωλιάσει.
Έπειτα ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύουμε καλά χρησιμοποιώντας τον αναδευτήρα των αυγών, μέχρι να πήξει η κρέμα.
Ρίχουμε δύο κουταλάκια μοσχοκάρυδο και 2 κουταλάκια αλάτι και ανακατεύουμε.