ΥΛΙΚΑ
2 μακριές καυτερές πιπεριές
1 κιλό τυρί φέτα μαλακιά
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Τηγανίζουμε τις πιπεριές στο λάδι και τις ξεφλουδίζουμε. Προσοχή: Το λάδι που χρησιμοποιήσαμε δεν το πετάμε, θα το χρησιμοποιήσουμε!
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το ξύδι με τις πιπεριές μέχρι να λιώσουν.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το τυρί και λίγο λίγο το ελαιόλαδο.
Μόλις τα υλικά ενοποιηθπύν σταματάμε το χτύπημα. Δεν πρέπει να το χτυπήσουμε πολύ. Αν παρόλα αυτά χτυπηθεί αρκετά, μπορέίτε να το διορθώσετε χτυπόντας το στο μίξερ με 2 κουταλιές γάλα μέχρι να μαλακώσει.
2 μακριές καυτερές πιπεριές
1 κιλό τυρί φέτα μαλακιά
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Τηγανίζουμε τις πιπεριές στο λάδι και τις ξεφλουδίζουμε. Προσοχή: Το λάδι που χρησιμοποιήσαμε δεν το πετάμε, θα το χρησιμοποιήσουμε!
Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το ξύδι με τις πιπεριές μέχρι να λιώσουν.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το τυρί και λίγο λίγο το ελαιόλαδο.
Μόλις τα υλικά ενοποιηθπύν σταματάμε το χτύπημα. Δεν πρέπει να το χτυπήσουμε πολύ. Αν παρόλα αυτά χτυπηθεί αρκετά, μπορέίτε να το διορθώσετε χτυπόντας το στο μίξερ με 2 κουταλιές γάλα μέχρι να μαλακώσει.