ΥΛΙΚΑ
5 φύλλα κρούστας
1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκόύ μοσχοκάρυδο
πιπέρι
300 γρ. τυρί σε κρέμα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τον άνιθο, το μοσχοκάρυδο και με λίγο πιπέρι.
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στην μέση και δημιουργούμε 10 κομμάτια φύλλου.
Λαδώνουμε κάθε φύλλο χωριστά, βάζουμε μία κουταλιά απο το μίγμα του τυριού και κλείνουμε σε τριγωνάκι.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια του φύλλου και την υπόλοιπη γέμιση.
Λαδώνουμε και την επιφάνεια κάθε κομματιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.
5 φύλλα κρούστας
1/2 ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκόύ μοσχοκάρυδο
πιπέρι
300 γρ. τυρί σε κρέμα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα με τον άνιθο, το μοσχοκάρυδο και με λίγο πιπέρι.
Κόβουμε τα φύλλα κρούστας στην μέση και δημιουργούμε 10 κομμάτια φύλλου.
Λαδώνουμε κάθε φύλλο χωριστά, βάζουμε μία κουταλιά απο το μίγμα του τυριού και κλείνουμε σε τριγωνάκι.
Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα κομμάτια του φύλλου και την υπόλοιπη γέμιση.
Λαδώνουμε και την επιφάνεια κάθε κομματιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.