ΥΛΙΚΑ
150 γρ. φέτα
150 γρ. ανθότυρο
1 κουταλιά της σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας κρεμμύδι αλεσμένο
λίγη ρίγανη
1/2 πιπεριά φλωρίνης αλεσμένη
ελαιόλαδο
1 πιπερίτσα καυτερή
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Αυτά τα τυρομπαλάκια είναι ένας εκπληκτικός μεζές που μπορούμε να τον ετοιμάσουμε και να τον φυλάξουμε σε βάζα μέχρι να τον σερβίρουμε.
Λιώνουμε τα δύο είδη τυριών καλά και προσθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά φλωρίνης και τον άνιθο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Πλάθουμε μικρά μπαλάκια (μπουκίτσες) και τις βάζουμε σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο βάζο.
Γεμίζουμε το βάζο με ελαιόλαδο μέχρι να καλυφτεί η επιφάνειά του.
Προσθέτουμε την πιπερίτσα και λίγη ρίγανη.
Κλείνουμε το βάζο.