- ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό χοιρινό - 200 γρ. κόκκινες πιπεριές
- 1/2 κ.γ. σκόνη τσίλι
- 1/2 κ.σ. σκούρα σάλτσα σόγιας
- 1 κ.γ. κρασί
- 1/2 κ.γ ζάχαρη
- 1 κ.γ. αραβοσιτάλευρο
ΜΑΡΙΝΑΔΑ
- 1 1/2 κ.σ. σκούρα σάλτσα σόγιας
- 1 κ.σ. κρασί λευκό ξηρό
- 1 κ.σ. αραβοσιτάλευρο
- 1/2 κ.γ. ζάχαρη
- 1/8 κ.γ. πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ