ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χταπόδι καθαρισμένο
100 γρ. ξύδι
100 γρ. νερό
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/2 κουταλάκι θυμάρι
λίγο λάδι για το σερβίρισμα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κόβουμε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι, το νερό, την πάπρικα και το θυμάρι.
Σιγοβράζουμε όλα τα υλικά για περίπου 1 ώρα.
Προσθέτουμε το ξύδι και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά ακόμα.
Πρίν το σερβίρισμα περιχύνουμε με λίγο λάδι
1 κιλό χταπόδι καθαρισμένο
100 γρ. ξύδι
100 γρ. νερό
1/2 κουταλάκι πάπρικα
1/2 κουταλάκι θυμάρι
λίγο λάδι για το σερβίρισμα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κόβουμε το χταπόδι σε μικρά κομμάτια.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χταπόδι, το νερό, την πάπρικα και το θυμάρι.
Σιγοβράζουμε όλα τα υλικά για περίπου 1 ώρα.
Προσθέτουμε το ξύδι και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά ακόμα.
Πρίν το σερβίρισμα περιχύνουμε με λίγο λάδι