ΥΛΙΚΑ
1 κιλό γάλα πλήρες
1 κλωναράκι βανίλιας κομμένο κάθετα στα 2
2 ξυλάκια κανέλας
100 γρ. μέλι
1/4 κ.γλ. πιπέρι καγιέν
400 γρ. κουβερτούρα caraibe 66% κακάο, Valrhona, λιωμένη σε μπεν μαρί
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το μέλι, τα μυρωδικά και το πιπέρι.
2. Μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα.
3. Αφήνουμε να μείνει για 10 λεπτά, ανακατεύουμε πολύ καλά.
4. Αφαιρούμε την κανέλα και τη βανίλια, ζεσταίνουμε ελαφρά και σερβίρουμε σε 6-7 κούπες.