ΥΛΙΚΑ
5 παντζάρια
5 καρότα
1 ξινόμηλο
1/2 φλλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καθαρίζουμε και τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη τα παντζάρια, τα καρότα και το ξινόμηλο. Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά .
Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα και προσθέτουμε το ξύδι.
Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το γιαούρτι, το σκόρδο αφου το τρίψουμε, το ελαιόλαδο λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά, προσθέτουμε το μίγμα του γιαουρτιού στην σαλάτα
5 παντζάρια
5 καρότα
1 ξινόμηλο
1/2 φλλιτζάνι του τσαγιού καρυδόψιχα
1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλιά ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καθαρίζουμε και τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη τα παντζάρια, τα καρότα και το ξινόμηλο. Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά .
Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, πασπαλίζουμε με την καρυδόψιχα και προσθέτουμε το ξύδι.
Σε ένα πιάτο ανακατεύουμε το γιαούρτι, το σκόρδο αφου το τρίψουμε, το ελαιόλαδο λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.
Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά, προσθέτουμε το μίγμα του γιαουρτιού στην σαλάτα