ΥΛΙΚΑ
1 κονσέρβα μανιτάρια
50 γρ. μπέικον ψιλοκομένο
2 κουτιά κρεμα γαλακτος
τορτελινια
τριμμενο τυρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βράζουμε τορτελινια για 20 λεπτά περίπου. Όταν βράσουν καλά, τα σουρώνουμε.
Μετά σε ένα πυρέξ βάζουμε το τριμμένο τυρί, λίγο μπέικον και μανιτάρια από πάνω.
Βάζουμε τα τορτελινια μας και μετά προσθέτουμε και την κρεμά γάλακτος και ξανά από πάνω βάζουμε ιδία υλικά (μανιτάρια, τριμμένο τυρί και το μπέικον)
Μετά τα βάζουμε στο φούρνο για 20-30 λεπτά.
1 κονσέρβα μανιτάρια
50 γρ. μπέικον ψιλοκομένο
2 κουτιά κρεμα γαλακτος
τορτελινια
τριμμενο τυρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βράζουμε τορτελινια για 20 λεπτά περίπου. Όταν βράσουν καλά, τα σουρώνουμε.
Μετά σε ένα πυρέξ βάζουμε το τριμμένο τυρί, λίγο μπέικον και μανιτάρια από πάνω.
Βάζουμε τα τορτελινια μας και μετά προσθέτουμε και την κρεμά γάλακτος και ξανά από πάνω βάζουμε ιδία υλικά (μανιτάρια, τριμμένο τυρί και το μπέικον)
Μετά τα βάζουμε στο φούρνο για 20-30 λεπτά.