ΥΛΙΚΑ
1 κριθαροκουλούρα
1/2 αγγούρι
2 κουταλιές κάπαρη
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γρ. φέτα τριμμένη
5 ελιές
ρίγανη
ελαιόλαδο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Παίρνουμε την κριθαροκουλούρα και την βρέχουμε ελαφρά για να μαλακώσει.
Περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο φροντίζοντας να καλύψει όσο μεγαλυτερη επιφάνεια γίνεται χωρίς όμως να ρίξουμε μεγάλη ποσότητα.
Απλώνουμε πάνω στον ντάκο τίς ψιλοκομμένες ντομάτες, το ψιλοκομμένο αγγούρι, την κάπαρη και τις ελιές.
Τελευταία βάζουμε την φέτα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
1 κριθαροκουλούρα
1/2 αγγούρι
2 κουταλιές κάπαρη
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
100 γρ. φέτα τριμμένη
5 ελιές
ρίγανη
ελαιόλαδο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Παίρνουμε την κριθαροκουλούρα και την βρέχουμε ελαφρά για να μαλακώσει.
Περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο φροντίζοντας να καλύψει όσο μεγαλυτερη επιφάνεια γίνεται χωρίς όμως να ρίξουμε μεγάλη ποσότητα.
Απλώνουμε πάνω στον ντάκο τίς ψιλοκομμένες ντομάτες, το ψιλοκομμένο αγγούρι, την κάπαρη και τις ελιές.
Τελευταία βάζουμε την φέτα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο.