ΥΛΙΚΑ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γλ μαϊντανό
1 κιλο γαριδες μεσαιου μεγεθους
1 κ.γλ ανηθο ψιλοκομμενα
λίγο δυόσμο
1 κοκκινη 1 πρασινη &1 κιτρινη πιπερια κομμενες λωριδες ψιλες
πελτε & σαλτσα ντοματας
1 μικρό ποτήρι κρασί
λάδι
αλάτι
πιπέρι
μουσταρδα
μακαρονια Νο6
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ.
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ.
ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ. 2' ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γλ μαϊντανό
1 κιλο γαριδες μεσαιου μεγεθους
1 κ.γλ ανηθο ψιλοκομμενα
λίγο δυόσμο
1 κοκκινη 1 πρασινη &1 κιτρινη πιπερια κομμενες λωριδες ψιλες
πελτε & σαλτσα ντοματας
1 μικρό ποτήρι κρασί
λάδι
αλάτι
πιπέρι
μουσταρδα
μακαρονια Νο6
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ.
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΪΝΤΑΝΟ,ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ.
ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΞΕΙ. 2' ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ.