ΥΛΙΚΑ
2-3 φέτες ψωμί μουσκεμένες
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλάκια κύμινο
αλάτι
1/2 pumaro
1 κουταλιά σούπας λάδι από το τηγάνι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε από το μίγμα, το πλάθουμε στα χέρια μας και του δίνουμε μακρόστενο σχήμα.
Τα τηγανίζουμε στο λάδι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το pumaro, μια κουταλιά της σούπας από το λάδι που τα τηγανίσαμε, τη ζάχαρη και λίγο νερό και τα βράζουμε για λίγα λέπτα. Μετά βάζουμε τα Σουτζουκάκια μέσα στη σάλτσα για 10 λεπτά να βράσουν.
2-3 φέτες ψωμί μουσκεμένες
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλάκια κύμινο
αλάτι
1/2 pumaro
1 κουταλιά σούπας λάδι από το τηγάνι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη και τα ζυμώνουμε όλα μαζί. Με ένα κουτάλι σούπας παίρνουμε από το μίγμα, το πλάθουμε στα χέρια μας και του δίνουμε μακρόστενο σχήμα.
Τα τηγανίζουμε στο λάδι.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το pumaro, μια κουταλιά της σούπας από το λάδι που τα τηγανίσαμε, τη ζάχαρη και λίγο νερό και τα βράζουμε για λίγα λέπτα. Μετά βάζουμε τα Σουτζουκάκια μέσα στη σάλτσα για 10 λεπτά να βράσουν.