ΥΛΙΚΑ
- 2 αβοκάντο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- μισό κρεμμύδι
- 2 λάιμ
- αλάτι
- πιπέρι καγιέν
- κύμινο
- 1 ντομάτα χωρίς τα σπόρια ψιλοκομμένη
- Με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη ψίχα του αβοκάντο, τη βάζουμε σε ένα μπολ και περιχύνουμε με το χυμό από μισό λάιμ. Αυτό το κάνουμε για να μην μαυρίσει το αβοκάντο.
- Σε ένα multi λιώνουμε το σκόρδο με το κρεμμύδι, προσθέτουμε το αβοκάντο και κτυπάμε καλά να γίνει σαν αλοιφή.
- Προσθέτουμε το χυμό από 1 λαίμ, το αλάτι, τα μπαχαρικά και ξαναχτυπάμε.
- Βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη ψιλοκομμένη ντομάτα και σερβίρουμε.
- Τρώγεται ευχάριστα με nachos και fajitas!