ΥΛΙΚΑ
- 4 πατατες
- 3 φετες μορταδελα
- 2 φετες μπεικον τσιγαρισμενο
- 3 φετες τυρι γκουντα
- λιγη φετα θρυμματισμενη
- 1 ντοματα αποφλοιομενη και ψιλοκομμενη
- λιγοτριμμενο τυρι ρεγκατο
- λιγο τριμμενο τυρι εμενταλ
- 1 πιπερια πρ. ψιλοκομμενη
- λιγο κρεμμυδι ψιλοκομμενο
- 4 αυγα
- λιγο γαλα
- πιπερι
- Τηγανιζουμε τις πατατες και τις βαζουμε σε ενα τηγανι αντικολλητικο μαζι με τα υπόλοιπα υλικα (εκτός τα αυγά και το γάλα)
- Χτυπαμε τα αυγα μαζι με το γαλα και τα ριχνουμε πανω.
- Την γυριζουμε να ψηθει και απο την αλλη μερια και ειναι ετοιμη