ΥΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
- 12 τορτίγιες
- 250γρ τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας
- 400γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100ml ξηρό κρασί
- 2 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- 3-4 κουταλιές λάδι
- 2 κουταλιές μαιντανό
- 1/2 κουταλάκι ταμπάσκο
- αλάτι, πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και καβουρντίζετε τον κιμά με το κρεμμύδι ανακατεύοντας
- Σβήνετε με το κρασί
- Προσθέτετε τις ντομάτες και βράζετε σε δυνατή φωτιά μέχρις ότου εξατμισθούν τα υγρά
- Αρωματίζετε με τον μαιντανό
- Αφήνετε τον κιμά να κρυώσει
- Κατόπιν προσθέτετε το τυρί και το ταμπάσκο και ανακατεύετε
- Μοιράζετε το μείγμα στις τορτίγιες και τις τυλίγετε σε ρολά