ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 μέτρια ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- 1 κούπα χυμός ντομάτας
- 1/2 κούπα λευκό κρασί- ξηρό κατά προτίμηση
- 1/2 κουταλάκι γλυκού μπούκοβο
- 1/4 κούπας ξανθές σταφίδες
- 1/2 κούπα γεμιστές με πιπεριά ελιές σε φετούλες
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και προσθέτετε το κρεμμύδι και την πιπεριά.
- Μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα κρεμμύδια.
- Προσθέτετε τον κιμά και τον σωτάρετε.
- Όταν ροδίσει ο κιμάς, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζετε, 20 περίπου λεπτά, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά