ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. χοιρινό κομμένο μπουκιές
- 4 έτοιμες τορτίγιας
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μπαστούνια
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μπαστούνια
- 1 κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες
- 2 μικρές ντομάτες
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 πρέζα κύμινο
- 2 κ.γ. ρίγανη
- 1 γεμάτη κ.σ. ξίδι
- 3-4 κ.σ. λάδι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και μαγειρεύουμε με το ξίδι.
- Όταν το κρέας ετοιμαστεί, το αφαιρούμε από το τηγάνι και βάζουμε τις πιπεριές. Όταν μαραθούν λίγο, προσθέτουμε το κρεμμύδι να μαραθεί κι αυτό, τέλος την ντομάτα και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε για 2-3 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Ετοιμάζουμε τις τορτίγιες όπως λέει στο πακέτο τους και τις γεμίζουμε! Πρώτα τα λαχανικά, ύστερα το κρέας και τυλίγουμε.