ΥΛΙΚΑ
300 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή χοιρινό ή κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πράσινη πιπεριά
1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
1/4 κούπας ελαιόλαδο
1 κ.γ. σουσάμι
1 κούπα τριμμένο emendal ή cheddar
4 tortillas
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
λαδόχαρτο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 8'-10' μέχρι
να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε λίγη πάπρικα και το σουσάμι και ανακατεύουμε για να πάνε παντού.
Ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο φούρνο για 1'-2' τις τορτίγιας.
Μοιράζουμε το μίγμα και το τυρί σε κάθε τορτίγια και τις τυλίγουμε σφιχτά σε
ρολά.
Τέλος, τυλίγουμε τα ρολά με το λαδόχαρτο, σφίγγοντας καλά την κάτω μεριά.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ