ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ κιμά μοσχαρίσιο
- 1/2 φλυτζάνι λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 6 αυγά
- 1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
- λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 3 κουταλιές αλεύρι
- 1 κουταλιά γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα 3 κουταλιές λάδι, ρίχνετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε
- Προσθέτετε τον κιμά, αλάτι, πιπέρι, 1 φλυτζάνι νερό και τον σιγοβράζετε για 1/2 ώρα, ώσπου να πιει όλο το ζωμό του
- Αφήνετε να κρυώσει, χτυπάτε ένα αυγό και το προσθέτετε μαζί με το τυρί και το μοσχοκάρυδο
- Χτυπάτε τα υπόλοιπα αυγά, ρίχνετε λίγο αλάτι, πιπέρι, το γάλα, το αλεύρι, 1 κουταλιά λάδι και ανακατεύετε
- Αλείφετε με λίγο λάδι ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε με μια μικρή κουτάλα λίγο μείγμα ώστε να καλύψει την επιφάνεια
- Αφήνετε να ροδίσει η ομελέτα και τη γυρίζετε με μια σπάτουλα
- Βάζετε μια κουταλιά γέμιση και τυλίγετε τον κιμά σε σχήμα φλογέρας
- Συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικά ώσπου να τελειώσουν
- Σερβίρετε τις φλογέρες σε πιατέλα ζεστές