ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
3 ποτήρια χυμό λεμόνι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε ένα κατσαρολάκι, βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμα 3 λεπτά.
Κατεβάζουμε απο την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Όταν η λεμονάδα κρυώσει, την βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Για να σερβίρουμε, αραιώνουμε την λεμονάδα με νερό
1 κιλό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
3 ποτήρια χυμό λεμόνι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε ένα κατσαρολάκι, βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το βράσιμο για ακόμα 3 λεπτά.
Κατεβάζουμε απο την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Όταν η λεμονάδα κρυώσει, την βάζουμε σε γυάλινο μπουκάλι και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Για να σερβίρουμε, αραιώνουμε την λεμονάδα με νερό