ΥΛΙΚΑ
3-4 κομμάτια κατεψυγμένο μπακαλιάρο πλακί
3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
αλάτι
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
κόκκινο πιπέρι
1 λεμόνι
1 ποτήρι ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κόβουμε τρία κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζουμε στο ταψί.
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις βάζουμε πάνω στα κρεμμύδια.
Από πάνω βάζουμε αλάτι και κόκκινο πιπερι, τον μαϊντανό, και τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο.
Στρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού, και από πάνω ρίχνουμε πάλι αλάτι και κόκκινο πιπέρι, μαιντανό και μία φέτα ντομάτας σε κάθε μπακαλιάρο.
Περιχύνουμε ένα ποτήρι λάδι, και το χυμό ενός λεμονιού.
Τέλος, ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.
3-4 κομμάτια κατεψυγμένο μπακαλιάρο πλακί
3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
αλάτι
2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
κόκκινο πιπέρι
1 λεμόνι
1 ποτήρι ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Κόβουμε τρία κρεμμύδια σε φέτες και τα βάζουμε στο ταψί.
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις βάζουμε πάνω στα κρεμμύδια.
Από πάνω βάζουμε αλάτι και κόκκινο πιπερι, τον μαϊντανό, και τις ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο.
Στρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού, και από πάνω ρίχνουμε πάλι αλάτι και κόκκινο πιπέρι, μαιντανό και μία φέτα ντομάτας σε κάθε μπακαλιάρο.
Περιχύνουμε ένα ποτήρι λάδι, και το χυμό ενός λεμονιού.
Τέλος, ψήνουμε για περίπου 1 ώρα.