ΥΛΙΚΑ
- 2 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
- 1 1/2 κούπα τυρί τσένταρ
- 1/2 κούπα φρέσκο κρεμμύδι
- 1/3 κούπα μαϊντανό
- 2 κούπες enchilada sauce
- 8 tortillas
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- αλάτι & πιπέρι
- Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε τη σάλτσα με το σκόρδο.
- Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
- Ψήνουμε για 20 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Αφήνουμε να κρυώσει.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 C.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες
- Το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με 1/2 κούπα τσένταρ, το μισό κρεμμυδάκι, το μισό μαϊντανό και 1/2 κούπα από τη σάλτσα.
- Βάζουμε το μίγμα στις τορτίγιας, τις τυλίγουμε και τις τοποθετούμε στο ταψί, μετά τις αλείφουμε με λίγο λάδι.
- Ψήνουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Προσθέτουμε την υπόλοιπη σάλτσα, τυρί, μαϊντανό και κρεμμυδάκι και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.
- Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά στους 200 C.