ΥΛΙΚΑ
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
μισό φλ. ελαιόλαδο
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 πράσινη πιπεριά
κολίανδρο, αλάτι, πιπέρι
1 με 2 σακκουλάκια νάτσος οτιδήποτε
250 γρ. τριμμένο κασέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι
μισό φλ. ελαιόλαδο
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 κονσέρβα καλαμπόκι
1 πράσινη πιπεριά
κολίανδρο, αλάτι, πιπέρι
1 με 2 σακκουλάκια νάτσος οτιδήποτε
250 γρ. τριμμένο κασέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και βάζουμε το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) να σωταριστεί.
- Μετά ρίχνουμε τον κιμά και ψήνουμε έως ότου απορροφήσει τα υγρά του. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, τα κόκκινα φασόλια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και τα κολίανδρο, αλάτι, πιπέρι (λίγο-πολύ κατά προτίμηση). Σε σιγανή φωτιά μαγειρεύουμε γύρω στα 20 λεπτά.
- Σε ένα ταψί ρίχνουμε τον κιμά, καλύπτουμε τον κιμά με τα νάτσος και τέλος βάζουμε το τριμμένο κασέρι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 200 βαθμούς