ΥΛΙΚΑ
350 γρ. ανθότυρο
500 γρ. φύλλο παραδοσιακό
350 γρ. φέτα
1/2 ποτήρι λάδι
3 αυγά
πιπέρι
1 ποτήρι γάλα
1 κουτάκι σόδα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Λαδώνουμε δυο φύλλα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με λίγο πιπέρι.
Απλώνουμε λίγη απο την γέμιση και απλώνουμε ακόμα ένα φύλλο απο πάνω. Λα δώνουμε και απλώνουμε λίγη ακόμα γέμιση απο τα τυριά. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα μας.
Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και την σόδα.
Περιχύνουμε στο ταψί προσέχοντας να καλύψει όλη την τυρόπιτα.
Αφήνουμε 5 λεπτά να απορροφηθεί το υγρό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
350 γρ. ανθότυρο
500 γρ. φύλλο παραδοσιακό
350 γρ. φέτα
1/2 ποτήρι λάδι
3 αυγά
πιπέρι
1 ποτήρι γάλα
1 κουτάκι σόδα
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Λαδώνουμε δυο φύλλα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με λίγο πιπέρι.
Απλώνουμε λίγη απο την γέμιση και απλώνουμε ακόμα ένα φύλλο απο πάνω. Λα δώνουμε και απλώνουμε λίγη ακόμα γέμιση απο τα τυριά. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν όλα τα φύλλα μας.
Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και την σόδα.
Περιχύνουμε στο ταψί προσέχοντας να καλύψει όλη την τυρόπιτα.
Αφήνουμε 5 λεπτά να απορροφηθεί το υγρό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.