ΥΛΙΚΑ
- 4 μεγάλες τορτίγες
- 250 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα
- 2 λουκάνικα
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 1 μικρή συσκευασία μανιτάρια κονσέρβα
- 500 γρ. ψιλοκομμένη ντομάτα κονσέρβα
- λιγο τσίλι σε σκόνη
- αλάτι
- πιπέρι
- ταμπάσκο
- 3 κουταλιές της σούπας worcestershire sause
- 4 κουταλιές της σούπας λάδι
- 300-350 γρ. τυρί γκούντα ή τσένταρ
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι, τις πιπεριές, τα μανιτάρια, τα λουκάνικα κομμένα σε ροδέλες και τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε λιγο.
- Προσθέτουμε το τσίλι, το αλατοπίπερο, τη ντομάτα και τη sause.
- Βάζουμε και το καλαμπόκι και αποσύρουμε απο τη φωτιά.
- Προθερμαίνουμε το φουρνο στους 220 βαθμούς, γεμίζουμε τις τορτίγες με τη γέμιση που κάναμε βάζοντας και λιγο τυράκι μέσα και τις βαζουμε με το άνοιγμα προς τα κάτω στο ταψάκι.
- Οση γέμιση περίσσεψε τη βάζουμε πανω στις τορτίγες και πασπαλίζουμε και το υπόλοιπο τυράκι.
- Το ταμπάσκο το προσθέτουμε (αν το βάλουμε) πανω στην καθε τορτίγια ξεχωριστά αναλόγως πόσες θέλουμε να κανουμε πικάντικες την ωρα που τις γεμίζουμε.
- Ψήνουμε για 15-20 λεπτά.