ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
4 μέτρια κρεμμύδια
2 φλυτζάνια τσαγιού φρυγανιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι πιπέρι
2 αυγά
1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κρεμμύδια σε τρίφτη.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, τα αυγά, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και την κέτσαπ.
Ζυμώνουμε τον κιμά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα και πλάθουμε όσα μπιφτέκια θέλουμε.
Τοποθετούμε τα μπιφτέκια μας σε ταψί με λίγο λάδι και ένα αλουμινόχαρτο για να τα προστατεύσουμε και ψήνουμε στο φούρνο (180ο) για περίπου μία ώρα...
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
4 μέτρια κρεμμύδια
2 φλυτζάνια τσαγιού φρυγανιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι πιπέρι
2 αυγά
1 φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα κρεμμύδια σε τρίφτη.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, τη φρυγανιά, τα αυγά, το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και την κέτσαπ.
Ζυμώνουμε τον κιμά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο μείγμα και πλάθουμε όσα μπιφτέκια θέλουμε.
Τοποθετούμε τα μπιφτέκια μας σε ταψί με λίγο λάδι και ένα αλουμινόχαρτο για να τα προστατεύσουμε και ψήνουμε στο φούρνο (180ο) για περίπου μία ώρα...