ΥΛΙΚΑ
600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κουταλάκι ξίδι
1 καρότο τριμμένο
1/2 αγγούρι τριμμένο
1/2 ματσάκι άνιθο
αλάτι
πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, τον άνηθο το αλάτι και το πιπέρι.
Τρίβουμε το αγγούρι και το καρότο στον τρίφτη, τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν τα ζουμιά τους, και τα σουρώνουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Τα προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπολ μέχρι να γίνει ενα ομοιόμορφο μίγμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο το μίγμα για τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρουμε
600 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 κουταλάκι ξίδι
1 καρότο τριμμένο
1/2 αγγούρι τριμμένο
1/2 ματσάκι άνιθο
αλάτι
πιπέρι
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το λάδι, το ξύδι, το σκόρδο, τον άνηθο το αλάτι και το πιπέρι.
Τρίβουμε το αγγούρι και το καρότο στον τρίφτη, τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν τα ζουμιά τους, και τα σουρώνουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Τα προσθέτουμε στο μπολ.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπολ μέχρι να γίνει ενα ομοιόμορφο μίγμα.
Τοποθετούμε στο ψυγείο το μίγμα για τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρουμε