ΥΛΙΚΑ
5-6 πατάτες
1 κιλό αρακά
2 κρεμμύδια τριμμένα
άνηθος μισό ματσάκι
δυόσμος μισό ματσάκι
βασιλικό μισό ματσάκι
3 καρότα σε ροδέλες
3 λεμόνια στυμμένα
αλάτι
πιπέρι
λάδι
ζωμό λαχανικών
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε τον αρακά, πλένουμε καθαρίζουμε τις πατάτες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον αρακά,τις πατάτες, τα μυρωδικά και τα καρότα ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν αλάτι,πιπέρι τα σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αφού γίνουν χτυπάμε τα λεμόνια με λάδι και τα ρίχνουμε μέσα
5-6 πατάτες
1 κιλό αρακά
2 κρεμμύδια τριμμένα
άνηθος μισό ματσάκι
δυόσμος μισό ματσάκι
βασιλικό μισό ματσάκι
3 καρότα σε ροδέλες
3 λεμόνια στυμμένα
αλάτι
πιπέρι
λάδι
ζωμό λαχανικών
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
Πλένουμε τον αρακά, πλένουμε καθαρίζουμε τις πατάτες. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον αρακά,τις πατάτες, τα μυρωδικά και τα καρότα ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν αλάτι,πιπέρι τα σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Αφού γίνουν χτυπάμε τα λεμόνια με λάδι και τα ρίχνουμε μέσα