ΥΛΙΚΑ
Σάλτσα:
- 1 μαρούλι
- καλαμπόκι βρασμένο
- φασόλια κόκκινα βρασμένα
- φασόλια πράσινα (στρογγυλά) βρασμένα
- καρότο
- τυρί Ένταμ σε κύβους
- μπέικον τηγανισμένο και ψιλοκομμένο
Σάλτσα:
- 1 γιαούρτι
- 2 κ.σ. κέτσαπ
- 1/2 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. μαγιονέζα
- Κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε στο μπολ.
- Προσθέτουμε σε στρώσεις τα υπόλοιπα υλικά (καλαμπόκι, φασόλια κόκκινα, φασόλια πράσινα, ξυσμένο καρότο και από πάνω το Ένταμ και το μπέικον).
- Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και τη ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα μας.